Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Beta bieden naast evenementen ook werkplekken in Hoofddorp aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Werkplekken in omgeving Amsterdam

De hedendaagse arbeider heeft tegenwoordig niet veel meer nodig dan een kop koffie, een laptop en een goede internetverbinding. Toch is elke dag werken in dezelfde kantooromgeving niet goed. Doorbreek de sleur en kom werken op een unieke locatie in de buurt van Amsterdam. De werkplek roept inspiratie op en geeft net dat beetje extra. Bijvoorbeeld mede-flexwerkers! WIj bieden namelijk niet alleen een flexibele werkplek, maar ook een ontmoetingsplek voor ondernemers in de buurt van Amsterdam. Deze circulaire werk- en ontmoetingsplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving en de mensen. Ons uitgangspunt? Zo min mogelijk gebruik maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan.  Je ontvang je gasten bij één van de meest bijzondere evenementenlocaties in Nederland, waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Op zoek naar een werkplek in Amsterdam? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We nemen graag met u de mogelijkheden door. 

evenementenlocatie Amsterdam

Bij C-Bèta kun je terecht voor kleine vergadering of een grote bijeenkomsten, wij zijn een unieke evenementenlocatie in Amsterdam en geschikt voor ieder evenement. Wij bieden bijzondere ruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie voor uw gasten. De ruimtes van C-Bèta zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie voor jou en je gasten. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes hierdoor, is er altijd een ruimte die bij jouw wensen past. Op zoek naar een buitenlocatie? Ook dit bieden wij aan. Onze ruimte is omringt door een grote tuin waar verschillende events kunnen plaatsvinden. Als unieke evenementenlocatie in Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over onze circulaire ruimtes? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Samen kijken we wat uw wensen en eisen zijn en zoeken hier een passende oplossing voor.   

Circulair en duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenementen. Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/