Categorie: Bouwmaterialen

Voor ieder pakketje de juiste bezorging

Dagelijks zie je ze voorbij rijden op de snelweg: bestelbusjes. Tegenwoordig worden er alleen maar meer producten online besteld, waardoor het bestelverkeer flink is toegenomen. Dit blijkt ook de drukte op de snelweg te vergroten, want op de autoweg rijden er enorm veel bestelbussen. Vaak zijn ze wit, maar ze komen ook in andere kleuren voorbij, wat voor kinderen een leuk autospelletje vormt. Echter, hoe gaat die distributie eigenlijk in zijn werk en hoe vindt de uiteindelijke levering plaats? Het transport bedrijf VPD verduidelijkt het voor je!

VPD is verantwoordelijk voor de last mile delivery van jouw pakketje, wat wij zeer serieus nemen. Om die reden bieden wij ook verschillende leveringen, zoals de express levering, waarbij je van ons kan verwachten dat we binnen vierentwintig uur bij jou op de stoep staan met het pakje. Ook doen wij homeservice leveringen, zodat het pakketje bij jou thuis bezorgd wordt. Bovendien zullen onze bezorgers de moeite nemen om eenvoudige installaties te voltooien bij bezorging van het product. Zo kun je bij de bezorging van een bed verwachten dat onze chauffeurs de basismontage van het bed zullen regelen en ook elektronica zullen wij in de juiste stopcontacten aansluiten. Wij doen namelijk graag een stapje extra voor onze klant, wat zich uit in basismontage, installaties en aansluitingen. Benieuwd naar andere services van VPD, zoals warehousing en verhuur? Neem een kijkje op onze website voor alle informatie over onze diensten en het laatste nieuws over VPD.

Ben jij op zoek naar een transportbedrijf, dat de verantwoordelijkheid draagt voor een uitstekende levering van jouw producten? Bekijk dan de website van VPD voor alle mogelijkheden die wij jou bieden of neem contact op met ons, zodat wij alles met jou kunnen bespreken. Wij gaan graag de samenwerking aan en kennen de kneepjes van het vak.

https://www.vpd.eu/

bevestigingsmaterialen

Moerenbout.nl is één van de meest betrouwbare leveranciers van ijzer- en bevestigingsmaterialen van Nederland. En met meer dan 80.000 producten is de kans dat uw gewenste product er tussen zit erg groot! Zo hebben wij bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment bouten en moeren van uitstekende kwaliteit. Dus het enige wat u nog hoeft te doen is te bestellen en te bevestigen.

Waarom moerenbout.nl? dat is misschien een lastige vraag maar het is vrij simpel uit te leggen: allereerst hebben wij, zoals eerder genoemd, een enorm uitgebreid assortiment met meer dan 80.000 producten. Wat ook wellicht handig is om te weten is dat wij een snelle levering hebben en als u voor meer dan honderd euro besteld, betaald u geen verzendkosten! Dus als u nog steeds twijfelt of u bij ons moet halen in plaats van een concurrent, kijk dan nog eens goed naar alle voordelen die moerenbout u aanbiedt.

Wat moerenbout ook aanbiedt zijn zelftappende schroeven (ook wel zelf borende schroeven genoemd) dit houdt in dat de schroef op een speciale manier ontworpen is zodat de schroef tijdens de draaibeweging in het oppervlak een gat maakt. Dus voorboren is in dit geval niet nodig! Onze verschillende soorten zelftappers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dus wanneer u de schroef gemonteerd heeft kunt u er van uitgaan dat de schroef zal blijven zitten tot het gewenste resultaat is gehaald. Moerenbout biedt drie verschillende soorten zelf borende schroeven: de DIN 7500 deze zijn voor metrische draden, de DIN 7504 deze zijn voor plaatschroeven en schroeven voor kunststof deze schroeven zijn minder sterk waardoor ze minder schade doen aan het materiaal waar ze aan vastgemaakt worden.

Nieuwsgierig geworden naar de zelftappende schroeven of een van onze andere 80.000 producten? Bezoek dan snel onze website en zie wat wij allemaal te bieden hebben! https://moerenbout.nl/

Let op! Al onze producten hebben het webshop keurmerk van veiligheid en betrouwbaarheid. Bij ons staat uw veiligheid namelijk centraal!

https://moerenbout.nl/

Acrylaat platen voor de interieurbouw

De interieurbouw is gespecialiseerd in het gebruik van acrylaat voor verschillende bouwkundige situaties, zoals op deze website is te zien. Toch is dit niet bekend bij veel architecten want acrylaat heeft namelijk vele voordelen t.o.v. het gebruik van glas of gewoon beton. Steeds vaker zien we de voordelen van acrylaat in bouwkundige objecten naar voren komen en dit geeft een zeer strak en moderne uitstraling aan een zakelijk interieur. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de vele balies die we in overheidsgebouwen zien. Vaak zijn de medewerkers extra beschermd door het gebruik van Acrylaat scheidingswanden of zelfs complete ontvangstruimtes. Acrylaat is nog helderder dan glas en hierdoor kan het ook uitstekend als scheidingswand worden gebruikt zonder de ruimtelijke blik te verkleinen.

Eigenschappen van Acrylaat

Acrylaat is een kunststof materiaalsoort die als platen zijn te verwerken. De bewerking gebeurd vaak door verhitting waardoor het materiaal in tegenstelling tot glas eenvoudig is te vervormen. Ook is acrylaat kras en breuk vast. Hierdoor is het materiaal ook uitermate geschikt ter beveiliging en of als voorzetraam t.o.v. een veel kwetsbaarder productsoort als glas. Omdat acrylaat ook nog eens veel goedkoper is dan glas kan juist bij extreme oppervlakte de keuze van een interieurbouwer voor acrylaat vallen. Denk maar eens aan wandafscherming, voorbouw of balies, trapombouw etc. De toepassingen zijn enorm en steeds vaker zien we acrylaat ook in de stedenbouw als materiaalsoort gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan carports en of geluidsschermen langs wegen.

Overige toepassingen

Natuurlijk zien we acrylaat als alternatief voor glas in veel meer situaties toegepast worden. Vooral als reclame en marketingmateriaal zien we acrylaat vanwege zijn geringe kosten en mogelijkheden vaak toegepast. Vazen, aquaria, display producten, reclameborden en meer zijn allemaal voorbeelden van acrylaat producten. Wanneer u acrylaat wilt toepassen maar niet precies weet of dit mogelijk is kunt u de specialist eens benaderen. Vink acrylaat is een bekend aanspreekpunt hiervoor en heeft een enorme achtergrond en ervaring in maatwerk acrylaat toepassingen.

https://www.vinkacrylaat.nl

Een bouwmeterkast is onmisbaar op een bouwterrein

Bouwmeterkast

Op bijvoorbeeld een bouwplaats is een goede stroomvoorziening een must. Zonder stroom kann u niet door werken waardoor de verbouwing vertraging oploopt. Omdat elektriciteit gevaren met zich mee brengt, worden er hoge eisen gesteld aan de veiligheid van een bouwmeterkast. Een bouwmeterkast is de kast die om het gehele elektriciteit heen zit. Dit beschermd het tegen weersinvloeden maar ook ongelukken. Sinds 2017 zijn de regels in Nederland nog meer aangescherpt zodat de veiligheid voorop staat.

 

Veiligheidseisen bouwmeterkast

 

Wanneer u een bouwmeterkast op de bouw wilt neerzetten dan moet deze aan een aantal standaardeisen voldoen, naast uw eigen eisen. Zo moet de bouwmeterkast voldoen aan de laatste versie van de norm laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen. Bovendien moet zowel de elektrische installatie als de bijbehorende aarding voldoen aan d veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallatie. En ten slotte moet de bouwkast aan de voorzijde voorzien zijn van een gele diehoekige sticker met daarin een bliksemschicht.  Dit zijn de algemene eisen.

Maar ook de binnenkant moet aan allerlei eisen voldoen voordat u deze mag gaan gebruiken. De afmetingen moeten bijvoorbeeld in orde zijn van de binnenkant. Ook de hoeveelheid materiaal die gebruikt wordt is belangrijk. Ook moet de bouwmeterkast afsluitbaar zijn. Er mag wel een klein ruitje in waarmee u de meterstand in de gaten kunt houden. De deuren moeten met behulp van een hangslot kunnen worden afgesloten. Dit is allemaal voor de veiligheid.

Wanneer u dus opzoek gaat naar een bouwmeterkast moet u hier sowieso rekening mee houden. Bekijk of het bedrijf aan de juiste eisen voldoet van de wet zodat u met vertrouwen een bouwmeterkast kan kopen. Wanneer u niet zeker weet welke specificaties u nodig heeft kan u altijd om advies vragen. 

https://www.elektrotec.nl/565-bouwmeterkasten

Beschadigingen aan rvs wegwerken

Een populaire manier om beschadigingen aan de rvs weg te werken, is het borstelen. Door het borstelen krijgt de rvs een lijnstructuur, waardoor de beschadigingen weg gaan en ook toekomstige beschadiging minder opvallen.

 

Met de juiste gereedschap kun je ook zelf de rvs borstelen, maar de meeste mensen kiezen toch om het door een vakman te laten doen. Dit komt doordat rvs niet bepaald goedkoop is, vooral wanneer het van goede kwaliteit is. Wanneer de rvs borstelen op de juiste manier gedaan word, kan de rvs nog heel lang mee gaan. Bewijs hier van is 1 van de hoogste gebouwen in de wereld, waarvan het dak van rvs is gemaakt. Dit gebouw is het Chrysler Building in New York. Het gebouw is 85 jaar geleden gebouwd en het dak van rvs zit er nog uit als de eerste dag dat het gebouwd was.

 

Dit komt doordat de rvs goed onderhouden en gereinigd word. Het werk word dan ook door vakmensen gedaan, dat ervoor opgeleid zijn.

 

Snel en grondig reinigen

 

Voordat de borstel werk gaat beginnen is het verstandig, om de rvs eerst grondig te reinigen. Dit kun je het beste laten doen door een bedrijf dat het ultrasoonbad gebruikt. Ultrasoon is de laatste technologie in het reinigen van metaal, waardoor het weer als nieuw word. Het apparaat word gevuld met een reinigingsvloeistof op waterbasis, waardoor het eruit ziet als een bad, wat het in feite ook is. De metaal word dan ondergedompeld in het bad, waarna het apparaat geluidsgolven rondstuurt in het bad. De golven sturen de reinigingsvloeistof diep in het metaal en komen in elke minuscule gaatje terecht, waardoor het weer als nieuw eruit zal zien.

 

Door deze methode raakt de rvs niet beschadigd en word het beter gereinigd, dan het ooit met de hand zou kunnen.

 

Na het reinigen van de rvs kun je het vaak ook door dezelfde bedrijf laten borstelen of polijsten. Er zijn ook een aantal bedrijven dat zich specifiek richten op de rvs en word het van begin tot eind professioneel afgewerkt. Dit kost meer geld dan wanneer je het zelf doet, maar is het zeker waard. Je zult thuis nooit zelf de resultaten bereiken, dat een bedrijf kan bereiken dat zich richt op het reinigen en onderhouden van rvs. Het is dus een overweging die je zelf zult moeten maken. Wanneer je een waardevolle rvs object hebt is het dit wel waard, want door het goed te onderhouden zal het nog lang mee gaan.

https://vangeenen.nl

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑