Categorie: Bouwen en verbouwen (Pagina 1 van 3)

Wat is de LG25X spuitlijm?

De LG25X is een bijzonder variant spuitlijm, omdat hij het minst schadelijk is, het snelst droogt, en tevens een hoge hecht waarde heeft.

De voordelen van het gebruik van spuitlijm zijn legio:

• Contactlijmen in een spuitbus zijn langer houdbaar en bevatten een laag percentage oplosmiddel
• Je kunt er nauwkeurig mee spuiten, omdat hij geen nevel geeft.
• Een korte droogtijd van maximaal 2 minuten.
• Geen chemisch afval in lege bussen.
• Spuitlijmen zijn onderhoudsvrij en mobiel

Wij zorgen ervoor dat u de juiste spuitlijm snel in huis heeft. U kunt de bestelling online plaatsen via whatsapp of onze website.
Als het gaat om spuitlijm moet je gewoon bij MEIBOOM zijn.

Spuitlijm is een handige manier om snel en veilig te verlijmen. Er zijn verschillende manieren om spuitlijm te gebruiken, en er zijn verschillende typen spuitlijm. Het hangt er helemaal vanaf welk materiaal aan elkaar verlijmd moet worden. Je kunt bijvoorbeeld bij daken de LG45NC EPDM spuitbussen van 750 ml gebruiken. Onze MEIBOOM I lijm is verkrijgbaar in 500 ml en 750 ml spuitbussen

Verschillende spuitlijmen worden aangeboden in een reeks sterktes en bieden een selectie van hechting niveaus die zijn aangepast voor specifieke projecten.

De superieure hechtsterkte werkt effectief bij het verlijmen van de meeste materialen, waaronder hout, metaal, acryl, schuim, stof, glas en de meeste kunststoffen.

Voor het intensievere binnen/buiten verlijmen van zwaardere materialen zoals bekleding, en vloerbedekking, of verbindingen die worden blootgesteld aan hoge temperaturen, is een andere gebruiksvriendelijke lijm nodig. Er is een speciale lijmsoort voor elke klus.

https://www.meiboom.eu/spuitlijm/

De voordelen van bouwborden

Je herkent het vast wel je bent ergens aan het lopen, fietsen of zit in de auto en ziet een heel groot bouwbord of meerdere bouwborden aan de weg staan. Deze bouwborden trekken direct jouw aandacht en dat is positief. Het bord staat er tenslotte om de aandacht te trekken en om verkoop te stimuleren. Alleen er zijn nog meer redenen te benoemen waarom er zo’n bord wordt geplaatst bij een bouwterrein. Plus het plaatsen van bouwborden biedt meerdere voordelen.

Benieuwd? Lees dan hieronder verder.

Bouwborden, waar zijn deze precies goed voor?

De belangrijkste functie van een bouwbord is natuurlijk het geven van een impressie en mensen enthousiast maken. Soms wordt een bouwbord en een projectbord gezien als iets dat hetzelfde is. Alleen dat is niet helemaal waar. Een projectbord kun je namelijk zowel binnen als buiten plaatsen. Bij een bouwbord geldt dat je deze alleen buiten kunt plaatsen. Bouwborden worden vooral geplaatst ter bijvoorbeeld aankondiging van een nieuwbouwwijk waarbij dan nog stukken grond te koop zijn voor een woning.

Naast dat een bouwbord dus aangeeft wat er gebouwd zal gaan worden, wordt er aan de hand van het bord ook aangegeven of er nog een kavel te koop is. Zo weten potentiële bouwers waar wellicht hun nieuwe huis zal komen te staan. Het is dus van belang dat het bouwbord duidelijk en zichtbaar is. Het bord is dan ook vaak niet te missen door zijn enorme grootte.

Moet tegen een spatje regen kunnen

Doordat een bouwbord buiten staat en deze hier ook vaak wel een tijdje staat is het belangrijk dat het bord natuurlijk ook enige tijd echt blijft staan. Het is dus belangrijk dat het bord het Nederlandse weer kan overleven. En zeg nu zelf, het weer in Nederland bestaat meestal niet alleen maar uit een blauwe lucht en veel zonneschijn. Let daarop altijd goed op dat het bouwbord van goed en kwalitatief materiaal is gemaakt. Zodat deze door weer en wind kan blijven staan.

https://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk/bouwborden/

Gipsplaatschroeven

Gipsplaatschroeven

Deze schroeven zijn bedoeld om gipsplaten mee vast te zetten, daarom heten ze gipsplaatschroeven. De gipsplaten kunnen hiermee vastgezet worden op houten skeletten, fermacell platen of metal stud wanden. Er zijn meerdere soorten van de speciale schroeven te verkrijgen, namelijk:

  • Schroef met fijn draad
  • Schroef met grof draad 
  • Schroef met hi/ lo draad

Welke gipsplaatschroeven nodig zijn hangt af van de ondergrond waarop de gipsplaten gemonteerd gaan worden. Bij houten skeletten is een schroef met grove draad nodig. Bij een metal stud wand kan beter een schroef met fijn draad gebruikt worden. En bij een fermacell plaat kun je beter een schroef met hi/ lo draad erbij pakken. De gipsplaatschroeven geven een perfecte afwerking, de kop van de schroef is namelijk zo gemaakt dat hij het materiaal naar achter drukt. Het zal dus een mooi recht en strak resultaat geven. De schroeven zijn ook nog eens gefosfateerd, wat betekent dat ze niet gaan roesten. Dit geeft een professioneel resultaat.

Een gipsplaatschroef kopen

Bij veel bouwmarkten kun je gipsplaatschroeven kopen. Het is een schroef die veel gebruikt wordt bij het monteren van gipswanden en plafonds. De schroeven zijn gemaakt voor deze
klussen. Als je gipsplaatschroeven gaat kopen is het handig om goed te bepalen van te voren welke lengte je nodig hebt. Zo voorkom je dat je zo bij de klus staat met de verkeerde schroeven. Als je er even niet uitkomt, kun je altijd een medewerker van de betreffende winkel vragen of ze je kunnen adviseren. Het gebruik van spijkers lijkt misschien een makkelijkere optie, maar het is aan te raden om bij het monteren van een gipswand of plafond toch echt gipsplaatschroeven te gebruiken. Deze gaan op den duur namelijk niet roesten en daardoor blijft het langdurig mooi en goed zitten. Gebruik dus altijd de juiste materialen voor het beste resultaat! Ben jij nou geinteresseerd? Bekijk dan deze pagina over gipsplaatschroeven!

 

https://www.proboproducts.nl/482-gipsschroeven

Steigerhout Loungeset

Maak je eigen steigerhout loungeset

Een beetje doe-het-zelver is van niets bang. Voor gedreven zielen is er maar een klein verschil tussen de aanleg van een nieuwe garage of het bouwen van een aantal steigerhout meubelen. Natuurlijk, als je van plan bent om zelf je handen uit je mouwen te steken, dan heb je nood aan goede bouwplannen. Vandaag zie je dat heel wat huisvaders hun gezin proberen te trakteren op meubelen uit hoogwaardig steigerhout, maar dat de meesten van hen – jammer genoeg – geen aandacht schenken een goede bouwtekening voor steigerhout. Nochtans is het niet zo moeilijk om te zorgen voor een goede bouwtekening voor steigerhout; je moet alleen weten waar je moet zoeken! Tegenwoordig kan je in heel wat bouwcentra terecht voor tips en advies als je graag je eigen steigerhout meubelen wilt ontwerpen. In dat opzicht is het probleem dan ook snel opgelost. Op zoek naar een betrouwbare bouwtekening voor steigerhout?

Bouwtekeningen steigerhout loungebank

Een bouwtekening voor steigerhout; wat met complexe ontwerpen? Het klopt dat je in verschillende doe-het-zelfcentra terecht kan als je op zoek bent naar een bouwtekening voor steigerhout; maar als je op zoek bent naar een specifiek ontwerp, dan ga je beter op een andere manier te werk. In de lente zie je zo heel wat mannen op zoek naar een bouwtekening voor een steigerhout loungebank. Nu het weer in de Lage Landen alsmaar beter wordt, brengen heel wat gezinnen meer en meer tijd buiten door. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heel wat klussers op zoek gaan naar een bouwtekening voor een steigerhout loungebank. Ga je met dat idee naar een klusjeszaak, dan vind je zonder problemen vast wel een bouwtekening voor steigerhout die je kan gebruiken; maar vaak gaat het dan helemaal niet om een bouwtekening voor een steigerhout loungebank. Het probleem bestaat er namelijk in dat een bouwtekening voor een steigerhout loungebank al een erg specifiek ontwerp is. En waar kan je best zoeken naar een specifieke bouwtekening voor steigerhout? Online, natuurlijk! Bekijk volgende site voor 10.000 Bouwtekeningen over allerhande onderwerpen.

 

vertrouw op experts online!

Gelukkig bestaan er heel wat gespecialiseerde webshops die je makkelijk aan een bouwtekening voor een steigerhout loungebank kunnen helpen. Bovendien kan je bij de meeste van hen ook probleemloos terecht als je op zoek bent naar een andere bouwtekening voor steigerhout. Steigerhout meubelen zijn erg in trek, maar toch geven heel wat klussers aan dat het moeilijk is om een bouwtekening voor steigerhout te vinden in klusjescentra. Heb je eenmaal je bouwtekening voor een steigerhout loungebank online gevonden, dan is het een koud kunstje om de bank zelf te bouwen. Koop je een bouwtekening voor steigerhout online, dan wordt die uiteraard voorzien van een uitgebreide handleiding én nuttige tips om het bouwproces zo vlot mogelijk te doen verlopen. Een bouwtekening voor een steigerhout loungebank lezen was nog nooit zo makkelijk! Waarom zou je nog op zoek gaan naar een bouwtekening voor steigerhout in een eigenlijke winkel? Een echte doe-het-zelver vindt zijn oplossing online! Klik hier voor bouwtekeningen online te downloaden.

Download 10.000+ Doe het Zelf projecten en Bouwtekeningen

https://www.bouwtekeningenzoeker.nl

Loodgietersklussen die u ook zelf kunt doen

Bent u altijd al wel eens benieuwd geweest naar klussen die u zelf zou kunnen doen die normaal gesproken ook door loodgieters worden gedaan? Dan zijn deze tips voor u! Bij loodgieter klussen die u zelf kunt doen kunt u denken aan uw wc die verstopt is, of aan uw gootsteen die weer eens verstopt is. TFK Installatieservice, Loodgieter in Amstelveen, geeft u een aantal tips over loodgietersklussen die u zelf kunt doen. 

Voorkomen is beter dan oplossen

U kunt beter alles goed onderhouden zodat u minder kans heeft dat er iets verstopt raak of kapot gaat. Denk hier bijvoorbeeld aan de simpelste dingen bij uw gootsteen. Voorkom bijvoorbeeld dat er vet in uw gootsteen terecht komt. Dan heeft u minder kans dat die verstopt raakt. De kans is natuurlijk altijd nog wel aanwezig maar u verminderd de kans wel.

Tips voor uw gootsteen

Als u te maken heeft met een verstopte gootsteen dan is dat natuurlijk erg vervelend. Dit is natuurlijk mogelijk om op te lossen maar het is niet iets waar u om staat te springen! Dus waarom zou u het niet beter voorkomen in plaats van oplossen. Hieronder volgen een paar handige tips voor het voorkomen van het verstoppen van uw gootsteen:

Voorkom vet in uw gootsteen, dus denk hierbij aan de hoeveelheid vet er aan uw bord zit nadat u heeft gegeten. Verwijder dit eerst met keukenpapier voordat u dat in de vaatwasser doet of zelf afwast. Als u dit alleen al doet wordt de kans op een verstopping in uw gootsteen al gelijk velen malen minder.

Gebruik soda voor het verwijderen van de vetlaag. Soda is namelijk erg goed om vet tegen te gaan. Mix 4 liter water met 500 gram soda en zorg dat de soda goed is opgelost in het water. Als dat het geval is kunt u het door uw gootsteen gieten en zo wordt het gereinigd. Wacht wel 6 tot 8 uur met het doorspoelen van uw gootsteen nadat u dit heeft gedaan. Zo kan het goed intrekken. Als u het dan doortrekt met water dan reinigt u het goed en als u dit vaker doet voorkomt u de verstopping van uw afvoer!

Tips voor het ontstoppen van uw wc

De meeste mensen denken dat dit een onmogelijke klus is om zelf te verhelpen, maar dat is helemaal niet het geval. U kunt namelijk gewoon druk uitoefenen op de prop die verstopt zit en zo kunt u de prop er zelf met de hand uit trekken. Een nadeel hiervan is wel dat het water kan overstromen en daar zit u natuurlijk ook niet op te wachten.

Bent u nieuwsgierig naar meer van onze blogs? Kijk dan even op onze site hieronder:

Home

https://loodgieter-amstelveen.nu/

Een grote droom van elke man

En dan hebben we het natuurlijk over een grote houten schuur. Elke jongen, elke man, wil later wanneer hij zijn eigen woning heeft ook een mooie grote houten schuur in de achtertuin hebben staan. Het is een stukje status, maar hij is er vooral heel trots op. Zijn speelgoed, zijn auto dus of zijn motor, kan hier binnen staan. Want het zou toch zonde zijn dat met slecht weer de auto niet naar binnen kan. Maar in een houten schuur kan niet alleen zijn auto of motor staan, maar natuurlijk ook het vele gereedschap waar hij al jaren over beschikt. Een paar mooie kasten in de schuur waar hij zijn moertjes en schroefjes kan sorteren en paar schragen aan de muur zodat er van alles en nog wat opgehangen kan worden. Veel mannen willen graag een mancave, maar sommige mannen willen gewoon een ontzettend mooie houten schuur.

Een houten schuur voor elke man

Een houten schuur klinkt vrij simpel, een schuur van hout. Maar er zijn zoveel opties dat geen enkele houten schuur hetzelfde zal zijn. Je kunt voor bijna elke kleur kiezen, maar ook uit verschillende materialen. Je wilt als man zijnde natuurlijk wel een schuur hebben die uniek is en niet zo’n eentje die de buurman kan nabouwen. Een houten schuur kun je helemaal naar jouw wensen laten maken, misschien wil je zelf een gedeelte open hebben. Dit dient dan als een soort carport, je kunt er dus een auto of fietsen onder zetten. Maar ook de containers bijvoorbeeld. Ook kun je kiezen voor verschillende soorten bindwerk. Het is maar net waar jij naar opzoek bent en wat jij het mooiste vindt. Ben je opzoek naar een kleine houten schuur of juist een wat grotere? Je vindt je houten schuur zeker altijd!Wat is spuitlijm?

Lijmen is een veelgebruikte methode in de bouw. Het wordt gebruikt voor kleine voorwerpen, maar kan ook voor grote oppervlaktes gebruikt worden. Een oplossing voor dit laatste is het gebruik van spuitlijm. Om spuitlijm te gebruiken in de bouw kan er gebruik gemaakt worden van onder andere een 22 liter drukvat. Zo kan de lijm gemakkelijk worden aangebracht op grote oppervlaktes en zal er weinig verspilling zijn. In dit blogartikel zullen we je iets meer vertellen over wat spuitlijm is en de voordelen ervan.

 

Spuitlijm is een bepaalde soort lijm die niet met de hand aangebracht wordt, maar, zoals de naam al zegt, via een spuit. De lijm komt uit een groot vat wat kan bestaan uit 22 liter. De lijm die in dit vat aanwezig is, verschilt per opdracht en materiaal. Zo kan er per materiaal dat gelijmd moet worden uit verschillende lijmen gekozen worden. Hierdoor weet je zeker dat de lijm goed blijft plakken!

 

Voordelen van spuitlijm voor de bouw

 

Het grootste voordeel wat spuitlijm met zich mee brengt, is dat het gemakkelijk te gebruiken is voor grote oppervlaktes. Zo hoef je niet iedere plaat met de hand te lijmen, maar kan dit gemakkelijk bespoten worden. Dit zal niet alleen sneller gaan, maar zal er tevens voor zorgen dat er minder verspilt wordt en dat er geen kwasten of dergelijke aan te pas komen. Daarnaast zorgt het vat waarin de lijm zich bevindt ervoor dat het niet hard wordt of om kan vallen waardoor het zal gaan lekken. Tenslotte zorgt het vat ervoor dat er een laag percentage aan oplosmiddel in de lijm zit en er een hoog percentage vaste stoffen aanwezig zijn. Dit zorgt er tenslotte voor dat de houdbaarheid van spuitlijm erg lang is. Hierdoor hoef je niet meteen alle lijm te gebruiken voor één project!

 

http://www.spuitlijmconcurrent.nl/

UItvoeren van een bouwkundige keuring in Den Haag

Ga jij binnenkort een nieuw huis of pand kopen en wil jij graag een bouwkundige keuring in Den Haag of omgeving laten uitvoeren? Dan ben jij bij ons bedrijf aan het juiste adres. Het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring in Den Haag is één ding, maar het vinden van een bedrijf dat met een eerlijk resultaat komt is het volgende. We zien tegenwoordig steeds meer bedrijven die ook bouwkundige keuringen doen in Den Haag, maar die samenspannen met verzekeraars. Het probleem hiervan is dat ze vervolgens de gemaakte schade gaan bagatelliseren, waardoor de mensen die uiteindelijk het bouwkundige rapport opvragen in Den Haag veel minder schadevergoeding krijgen dan waar ze uiteindelijk recht op hebben. Als je op zoekt bent naar een bedrijf die eerlijke, transparante bouwkundige keuringen doet in Den Haag en omgeving, dan ben je hiervoor bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende redenen waarom je een bouwkundige keuring in Den Haag zou willen laten uitvoeren en wij zetten er een aantal voor je op een rijtje, zodat je hier in de toekomst wellicht rekening mee kunt houden. Als eerste is het belangrijk om een bouwkundige keuring te doen op het moment dat je een nieuw huis gaat kopen. Als je een huis gaat kopen dat reeds al gebouwd en bewoond is, is het juist belangrijk om een bouwkundige keuring te doen in Den Haag, zodat je ook weet wat je te wachten staan. Heeft het huis bepaalde gebreken? Dan kun je de huidige bewoners nog in staat stellen om dit probleem op te lossen, zodat je hier straks zelf niet veel geld aan uit hoeft te geven. Maar dit geldt natuurlijk ook voor een nieuwbouw huis. Je verwacht misschien dat een nieuwbouwhuis altijd helemaal op en top in orde is, maar niets is echter minder waar. Overal worden fouten gemaakt en dit gebeurd dus ook bij huizen die nieuw gebouwd worden.Contactlijm schoon, zuinig en snel

Contactlijm is lijm die je met behulp van een verstuivingspatroon heel gelijkmatig over het te lijmen oppervlak kan verdelen. Deze lijm is uitermate geschikt om te gebruiken voor grote oppervlakken. Bovendien kun je spuitlijm op allerlei ondergronden en materialen met een glad tot ruw oppervlak gebruiken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Tapijt, papier, vilt, isolatieplaten, hout, leder en kunststof. 

Contactlijm is heel geschikt om lichte tot en met middelzware materialen mee te lijmen. Bovendien is spuitlijm zuinig in gebruik en kun je met de lijm heel schoon en snel werken. De lijm droogt heel snel en kan goed tegen hoge maar ook lage temperaturen. Ideaal om heel veilig en snel grote oppervlakken zoals bijvoorbeeld tapijt vast te lijmen. Door het fijne verstuivingspatroon hoef je niet bang te zijn dat er teveel spuitlijm op een plaats terecht komt. Het is heel gemakkelijk om de spuitlijm zo gelijkmatig mogelijk te verdelen over het te lijmen oppervlak. Zonder dat er resten lijm aan je handen blijven plakken. Spuitlijm of lijmspray wordt ook gebruikt om bepaalde soorten dakbedekking te verlijmen. Spuitlijm zorgt voor een sterke verbinding. 

Contactlijm en alles wat je lijmt zit muurvast 

Contactlijm is niet alleen heel handig in de bouw of bij het klussen in huis, Ook hobbyisten gebruiken regelmatig spuitlijm. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het lijmen van hout (modelbouw) maar ook bij het knutselen met papier, karton of vilt (scrapbooking of kaarten maken). Spuitlijm is eigenlijk een hele universele lijm. Je kan de lijm voor allerlei materialen gebruiken. Je moet er wel opletten dat alles wat je met spuitlijm wil gaan lijmen daarna ook direct na het drogen echt muurvast zit.

https://www.meiboom.eu/contactlijm

Hoe herken je een goede loodgieter

Je hebt een loodgieter nodig, maar per regio zijn er talloze loodgieters waar je uit kan kiezen. Maar hoe herken je een goede loodgieter? Dat wordt in deze blog besproken. Zoek jij een goede loodgieter? Lees dan vooral door.

Erkend loodgietersbedrijf

Bijna niemand die een loodgieter zoekt kijkt of de loodgieter wel erkend is. En geeft de klus zo weg aan een niet erkend loodgietersbedrijf. Veel mensen staan er niet eens bij stil of de loodgieter erkend is. Een erkende loodgieter wordt gekeurd op de verrichte werkzaamheden, omgang met materialen, gereedschappen en op overige producten. Zoals u leest is een erkend loodgietersbedrijf sterker in gereedschappen en materialen tevens is een erkend loodgietersbedrijf sterker in het uitvoeren in het verhelpen van uw probleem.

Een loodgieter heeft een opleiding gevolgd

Een goede loodgieter heeft verstand over het beroep, en heeft zich niet tot loodgieter benoemd zonder opleiding. Wat veel gebeurt is dat een loodgieter zich aanmeldt bij het KvK als loodgietersbedrijf maar dan heeft hij enkel zijn eigen ervaring. Een niet erkend loodgietersbedrijf zal over het algemeen minder secuur aan het werk gaan, dan een erkend loodgietersbedrijf.

24/7 bereikbaar

Een goed loodgietersbedrijf is 24/7 bereikbaar voor elke loodgietersklus. Dat is erg fijn mocht u een verstopping of een lekkage ondervinden na de normale sluitingstijd.

Reviews

Ervaringen van andere mensen geeft u een beeld van de specialiteiten van de desbetreffende loodgieter. Doormiddel van Google Reviews kunnen andere mensen hun ervaringen delen over het bedrijf, zodat u een inzicht krijgt over het loodgietersbedrijf. Heeft u een goed gevoel bij dit bedrijf en is het een erkend loodgietersbedrijf? Dan heeft u een goede gevonden.

Gaat pas weg wanneer de klus geklaard is

Een goede loodgieter gaat pas weg wanneer de klus geklaard is en laat u niet zitten met uw probleem! Een goede loodgieter laat u ook het gemaakte werk zien en laat ook zien wat de reden was waardoor de verstopping is veroorzaakt.

Een goede loodgieter werkt veilig

Als een loodgieter in contact komt met water en elektriciteit is dit voor u en de loodgieter geen veilige situatie. Erg belangrijk is dat de loodgieter de situatie goed kan inschatten en een veilige omgeving creëert.

Een goede loodgieter is sociaal

Een goede loodgieter is niet vies van een praatje maken. Een loodgieter moet goed advies kunnen geven over welke cv-ketel het beste bij u past of waarom hij langer nodig heeft dan afgesproken. Een goed gesprek kunnen voeren geeft duidelijkheid voor beide partijen over de gemaakte afspraken.

 

http://loodgietersbedrijf-amsterdam.nu
« Oudere berichten

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑