Moerenbout.nl is één van de meest betrouwbare leveranciers van ijzer- en bevestigingsmaterialen van Nederland. En met meer dan 80.000 producten is de kans dat uw gewenste product er tussen zit erg groot! Zo hebben wij bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment bouten en moeren van uitstekende kwaliteit. Dus het enige wat u nog hoeft te doen is te bestellen en te bevestigen.

Waarom moerenbout.nl? dat is misschien een lastige vraag maar het is vrij simpel uit te leggen: allereerst hebben wij, zoals eerder genoemd, een enorm uitgebreid assortiment met meer dan 80.000 producten. Wat ook wellicht handig is om te weten is dat wij een snelle levering hebben en als u voor meer dan honderd euro besteld, betaald u geen verzendkosten! Dus als u nog steeds twijfelt of u bij ons moet halen in plaats van een concurrent, kijk dan nog eens goed naar alle voordelen die moerenbout u aanbiedt.

Wat moerenbout ook aanbiedt zijn zelftappende schroeven (ook wel zelf borende schroeven genoemd) dit houdt in dat de schroef op een speciale manier ontworpen is zodat de schroef tijdens de draaibeweging in het oppervlak een gat maakt. Dus voorboren is in dit geval niet nodig! Onze verschillende soorten zelftappers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dus wanneer u de schroef gemonteerd heeft kunt u er van uitgaan dat de schroef zal blijven zitten tot het gewenste resultaat is gehaald. Moerenbout biedt drie verschillende soorten zelf borende schroeven: de DIN 7500 deze zijn voor metrische draden, de DIN 7504 deze zijn voor plaatschroeven en schroeven voor kunststof deze schroeven zijn minder sterk waardoor ze minder schade doen aan het materiaal waar ze aan vastgemaakt worden.

Nieuwsgierig geworden naar de zelftappende schroeven of een van onze andere 80.000 producten? Bezoek dan snel onze website en zie wat wij allemaal te bieden hebben! https://moerenbout.nl/

Let op! Al onze producten hebben het webshop keurmerk van veiligheid en betrouwbaarheid. Bij ons staat uw veiligheid namelijk centraal!

https://moerenbout.nl/