Categorie: Beurzen en evenementen

Evenementen bureau

Evenses is een professioneel evenementen bureau, dat bekend staat om de beste kwaliteit voor scherpe prijzen. Door het ruime aanbod is er altijd een artiest of muzikant beschikbaar. Ook voor live entertainment en extra’s zoals een photoboot of een professionele fotograaf. Lichtshows en cateringservice denk aan een strakke champagnetoren of een cocktailbar. Je kunt zelfs een verlichte dansvloer huren! Ook voor entertainment op locaties kunt u terecht bij ons evenementen bureau. Er zijn ook volledige arrangementen te boeken zorgvuldig samengesteld door onze professionele medewerkers. Bij ons evenementen bureau kunt u Uw eigen wensen kenbaar maken en deze ook vervullen.

Wij maken graag dromen waar door perfect verzorgde diensten te leveren. Ook leveren wij complete acts zoals een goochelaar of waarzegster. Kerst, vuur of dansshows! Ook kunt u bij het evenementen bureau een presentator boeken om de avond te begeleiden vol entertainment. Evenses heeft jarenlange ervaring en is daarom een garantie voor succes. Voor al uw feestelijke gelegenheden en evenementen biedt Evenses evenementen bureau altijd de complete oplossing! Laat je inspireren door ons ruime aanbod van artiesten, muzikanten, acts, catering, evenementen en shows. Kies voor een perfect evenement. Het professionele team zal u bijstaan en al uw vragen beantwoorden. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte opstellen.

Hoe kan je het beste omgaan met drukke kinderen?

Kinderen hebben energie voor 10. Ze kunnen uren rennen, springen, spelen en dansen. Kinderen hebben een hoger energie niveau dan volwassenen. Kinderen willen alles graag vliegensvlug ontdekken. Ze kennen geen angst en denken niet na over de risico’s, daar ben je echter kind voor, toch? Soms wordt je er helemaal gek van, drukke kinderen. Als kinderen druk zijn, hoeft dit niet altijd gelijk te wijzen op ADHD. Soms wijst druk zijn gewoon op een vraag om aandacht. Als ouder voel je je vaak machteloos. De druktemakers hebben soms ook wel eens last van zichzelf. Hoe hard ze het ook proberen, ze kunnen hun drukke gedag niet altijd even goed onder controle krijgen. Ze zitten zichzelf soms in de weg als ze hun ei niet kwijt kunnen. 

Sommige kinderen zijn nou eenmaal drukker dan andere kinderen. Het is het beste om dit gewoon te accepteren en niet probeert het kind te straffen op iets waar hij soms niks aan kan doen. Kijk ook naar de leuke kanten van het kind. Ze zijn vaak net zo lief en grappig als minder drukke kinderen. Probeer ook te letten op de positieve dingen die het kind doet en laat ze dit weten. Geef ze een complimentje en benoem het goede gedrag. Kinderen doen vaak echt wel hun best en het is nooit leuk om alleen maar negatieve opmerkingen te krijgen. Geef een druk kind elke dag zo veel mogelijk de kans om zijn of haar energie kwijt te kunnen. Dat kan op school zijn of gewoon thuis. Schaf een trampoline aan. Het hoeft niet eens een grote te zijn. Zorg wel voor een trampoline met veiligheidsnet. Drukke kinderen staan er om bekend dat ze wel eens onhandig zijn en je wilt natuurlijk niet dat ze vallen. Een andere veilige optie voor een trampoline is een ingraaf trampoline 

http://www.trampolines.nl

5 tips om op te vallen op de beurs

5 tips om direct op te vallen op een beurs in 2018

Het beurs seizoen staat weer voor de deur, hét moment om op te vallen met uw nieuwste promoties en producten voor bedrijven of consumenten. Voor de B2B markt kan een beurs natuurlijk heel belangrijk zijn. Het geeft kansen om jezelf te laten zien en om in contact te komen met potentiële nieuwe klanten. Met deze 5 handige tips kunt u met een gerust gevoel de beurs op zodat u meer rendement haalt uit een beurs.

Weet waar je staat op de beurs

Een beurs bezoeken met uw bedrijf vergt erg veel tijd. Je bent vaak met meerdere collega’s zo een hele dag kwijt, des te belangrijker dat het rendement van de beurs die je gaat bezoeken goed is. Een goede voorbereiding op uw beurs is noodzakelijk; welke mensen komen er op af? Wie wil ik bereiken uit deze groep mensen? Waarom komen deze mensen naar deze beurs? Of terwijl, waar zijn ze naar opzoek? Probeer de behoeften van uw potentiële gebruikers of klanten te achterhalen en het is een garantie dat u beter gaat presteren op een beurs.

Kies de juiste collega’s

Op een beurs is het natuurlijk de taak dat je bedrijf opvalt tussen de vele aanbieders. Al je aandacht vestigen op de beursstand is natuurlijk erg goed; maar de personen die het presenteren die gaan uiteindelijk de klanten binnenhalen! En het beste doe je dat met mensen die in zijn voor een praatje. Ga dus naar de beurs met collega’s die enthousiast zijn over het onderwerp, gemotiveerd zijn om veel uit een dergelijke dag op de beurs te halen en vooral ook niet terughoudend zijn om mensen aan te spreken.

Zorg voor diverse touchpoints!

De beursbezoekers moeten zowel vóór als ná jouw stand weten dat jij er bent met het bedrijf! Aan de hand van diverse uitingen kan je ervoor zorgen dat de bedrijfsnaam al verscheidene keren is langskomen bij de potentiele klant voordat hij jouw stand bereikt. Denk hierbij aan het gebruik van roll-up banners bij de ingang, flyers op diverse (bedrukte) statafels of een beurswand. Zo zorg jij ervoor dat jouw bedrijf blijft hangen bij de bezoeker, en de kans op leads natuurlijk toeneemt!

Bereid je voor op de ‘marathonlopers’ bij jouw beurs!

De marathonlopers op de beurs. Iedere beurs heeft ze, en voor jou is het de taak om de ‘drinkpauze’ te zijn voor deze renners! Met de marathonlopers van de beurs worden namelijk de bezoekers bedoeld die eigenlijk geen zin hebben in een praatje, ze lopen het liefst zo snel mogelijk door de hele beurs heen. Aan jouw de taak om genoeg materiaal klaar te hebben staan voor deze lopers om mee te nemen. Denk hierbij aan een goodiebag met elementen van je bedrijf, visitekaartjes, flyers of misschien een folder. Je geeft deze mensen de kans om thuis rustig de informatie te bekijken, en zodoende de keuze bij hen neer te leggen of zij interesse hebben in jouw diensten of producten.

Ga de interactie aan met je doelgroep

Voor de mensen die wél geïnteresseerd zijn in het verhaal dat je wilt gaan vertellen, moet je genoeg elementen klaar hebben staan om gemakkelijk de interactie aan te gaan. Bezoekers die mogelijke vragen hebben over jouw product of dienst moeten snel weten bij wie ze moeten zijn om deze vraag beantwoord te krijgen. Met tafelnaambordjes en naambadges maakt u de drempel voor de bezoeker aanzienlijk lager om de stap, naar u toe, te maken.

https://www.uwprinter.nl/

Helium ballonnen en ballondecoraties

Al meer dan 25 jaar leveren wij Helium Ballonnen en ballondecoraties vanuit onze winkels in Amsterdam en Hoofddorp. Wij verzorgen de decoratie bij openingen, recepties, huwelijken, jubilea, bedrijfs- en personeelsfeesten, productpresentaties, promotionele acties,festiviteiten en evenementen. Wij kunnen uw helium ballonnen bedrukken met uw eigen logo of tekst en de decoraties kunnen geleverd worden in uw huisstijl kleuren.

Wij leveren helium ballonnen voor:

  • Opening nieuwe zaak (tafelballonnen, ballonnenboog, ballonnen voor ballonoplating)
  • Geboorte van een kind (grote ooievaar)
  • Jubileum (ballonpilaar of ballonnenwand met logo)
  • Verjaardag, jubileum (letters en cijfers)
  • Huwelijk (zwanen van ballonnen)
  • Ballonwedstrijd (ballonoplating met kaartjes)
  • Ballonoplating (Champagnefles, Voetbal of net)

Ons team zal u graag adviseren om van uw evenement een onvergetelijke dag te maken.  Helium ballonnen decoraties maakt gebruik van ballonnen die mileuvriendelijk zijn en biologisch afbreekbaar. Wij kunnen bijvoorbeeld in overleg met u bepalen hoeveel ballonnen u nodig heeft om uw ruimte mooi te vullen. Wilt u een straat versieren dan kunnen wij u een ballonslinger aanraden.

http://www.ballonboog.nl

Beurswanden en presentatiebalie

Promotie en beurs materiaal

Bij het promoten brengt u een nieuw of bestaand product onder de aandacht, dit met als doel de omzet te verhogen. Op Uwprinter.nl vindt u verschillende promotiemiddelen, deze kunnen geheel opgemaakt worden naar uw huisstijl, wensen en behoeften. Maar het deelnemen aan een beurs kost natuurlijk tijd, geld en energie. Wat is dan de reden om alsnog mee te doen aan een beurs?

Dé plek voor vraag en aanbod van promotiemateriaal

De beurs is een plek waar wordt gehandeld. Op de beurs komen vraag en aanbod van geld bij elkaar. Door dit ontstaat er een markt voor effecten zoals aandelen. Aan een beurs deelnemen heeft veel voordelen. Als eerst gaat u kijken aan welke beurs u deel wilt nemen en of uw doelgroep zich daar bevind. De kans om op deze manier met de juiste mensen in contact te komen is groot. Een beurs biedt u de kans om niet alleen face-to-face met uw doelgroep in contact te komen, ook hebt u 3D presentatiemogelijkheden en kunt u alle zintuigen van uw doelgroep beïnvloeden.

Mensen die op de beurs te vinden zijn hebben vaak maar één doel, algemene informatie krijgen over een ontwerp dat aansluit bij hun interesses en werkzaamheden. Beurs bezoekers zijn zich dus aan het oriënteren en staan vaak open om met u in gesprek te gaan. Zorg er daardoor voor dat uw plek opvalt met niet alleen en uniek idee, maar ook met uw kenmerken en huismerk. Op deze manier zullen mensen u sneller herkennen en onthouden.

Een beurswand of presentatiebalie is een must!

Om extra professioneel over te komen op een beurs is een presentatiebalie een must. Om deze dan ook nog op te maken in uw huisstijl geeft uw beursstand nog een extra boost. Achter deze presentatiebalie kunt u uw producten of diensten laten zien via een beurswand. Om deze nog extra op te laten vallen is er een optie om de beurswand te voorzien van LED verlichting. Deze kunt u volledig naar uw wensen en behoeften op laten maken bij uwprinter.nl. Niet alleen voor een opdracht zoals presentatiebalies en beurswanden  kunt u bij uwprinter.nl terecht, maar u kunt verder worden geholpen met diverse beursmaterialen en zelfs spoed drukwerk dat u binnen 24uur nodig heeft.

 

https://www.uwprinter.nl

Deurbeslag met kerntrekbeveiliging

Voor vele komt het als een verassing, maar elke woning die voor 2011 gebouwd is, is zeer eenvoudig in te breken. In de media spreken ze vaak over de klopsleutel. Gelukkig is dat een stuk minder eenvoudig dan erover gesproken wordt.

Helaas is het met het kerntrekken juist weer een stuk eenvoudig en daar wordt een stuk minder over gesproken. Er is een speciaal gereedschap (wat voor een paar tientjes te koop is) waarmee ze elke slot dat niet voorzien is van het SKG 3* keurmerk met kerntrekbeveiliging zo te breken is. Binnen 20 a 30 seconden stappen ze zo uw woning in, zonder herrie te hoeven maken. Deze inbrekersmethode noemen ze ook wel de Bulgaarse inbrekersmethode.

Wilt u uw woning weer goed beveiligen? Vervang dan uw deurcilinders of deurbeslag met het SKG 3* keurmerk met kerntrekbeveiliging.

Het is eenvoudiger dan u denkt. Kijk op de website van mr-beveiliging.nl hoe u eenvoudig de cilinders kunt opmeten of kunt zien welk deurbeslag u nodig heeft om uw woning weer inbraak veilig te maken.

Vervangt u het deurbeslag van uw woning, dan is het niet nodig om ook de deurcilinders te vervangen en andersom.

https://www.mr-beveiliging.nl/hang-en-sluitwerk/deurbeslag

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑