Formida
Babykamer en kinderkamer

Bestel de leukste naamstickers online

Wil jij je kind verrassen met een leuk en origineel cadeau? De naamstickers zijn een bijzonder geschenk waar je zoon of dochter jarenlang plezier aan heeft. Want als het eenmaal hangt, raakt je kind snel gehecht aan die grappige decoratie op de muur. Daarom kies je een sticker die perfect bij jouw kind past. En bij het Stickerparadijs koop je die leuke naamstickers online!

De naamstickers voor alle leeftijden

Met de naamstickers van het Stickerparadijs creëer je een heel persoonlijke ruimte. Een sticker met de naam van jouw Tom of Elise geeft een bijzondere uitstraling aan de slaapkamer. En wij bieden je de mogelijkheid om naamstickers geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf de kleur en het lettertype. Maar ook het formaat heb je zelf in handen. Op deze manier maak je een sticker waarvan er niet twee hetzelfde zijn.

Het gemak van online bestellen

Voor een leuke muurdecoratie hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. De hele collectie van het Stickerparadijs is namelijk online te bekijken. Zo kun je thuis in alle rust een keuze maken. En door ons grote aanbod zie je steeds weer iets nieuws dat perfect in jouw woning past. Heb je naamstickers online gevonden waar je direct verliefd op bent geworden? Al binnen 48 uur krijg je deze muurdecoratie opgestuurd. Maar niet alleen het bestellen gaat zo snel en simpel. Want ook het bevestigen van de muursticker is een eenvoudige klus. Binnen no time heb je de kamer omgetoverd tot een unieke ruimte!

http://www.stickerparadijs.nl/naamstickers