Categorie: Badkamer en toilet (Page 1 of 2)

5 tips voor een kleine badkamer

Wanneer je net als veel andere Nederlanders in het bezit bent van een kleine badkamer, is het raadzaam om zo effectief mogelijk gebruik te maken van de badkamer. Zo lijkt je moderne badkamer een stuk groter. Word je helemaal gek van het idee dat je hokkerig leeft? Lees snel verder!

Tip 1: Een douchewand van glas

Bij een douchewand van glas krijg je gelijk een ruimtelijker gevoel. Bij een stenen douchewand wordt gelijk het complete zicht geblokkeerd. Dit zal de ruimte nog kleiner laten ogen. Bij een glazen wand lijkt het veel groter omdat het ‘obstakel’ doorzichtig is. Ook een inloopdouche zal groter lijken dan een douchecabine.

Tip 2: Grotere tegels

Door grotere tegels te gebruiken lijkt het vaak overzichtelijker in de badkamer. Door grotere tegels te gebruiken zijn er vaak minder voegen zichtbaar. Dit geeft een rustiger geheel en oogt gelijk ruimtelijker. Zeker een aanrader voor de kleinere ruimtes.

Tip 3: Bad en douche combi

Heb je behoefte aan een lekker bad maar is de ruimte klein? Dan kun je ook kiezen voor een bad en douche in 1. Dit zorgt ervoor dat je toch dat ontspannen momentje voor jezelf hebt en lekker kunt poedelen en badderen, maar ook wanneer er even geen tijd is voor een goede douche. Dit scheelt ten opzichte van 2 badkamermeubelen een hele hoop ruimte. Zorg er wel voor dat je een douchewand of spatwand hebt in de douche-badcombinatie. Anders vind je overal water terug. 

Tip 4: Maak gebruik van spiegels!

Een spiegel neemt geen ruimte in beslag maar geeft wel een optisch effect. Dit geldt niet alleen voor de badkamer maar kun je in principe overal toepassen. Bovendien zijn er spiegels die zelfs extra opbergruimte creëren. Voor de beste optie kies je geen vierkante maar een langwerpige horizontale spiegel.

Tip 5: Gebruik lichte kleuren

Wanneer je gebruik gaat maken van lichtere kleuren, lijkt een badkamer al snel groter. Wanneer je voor donkere kleuren kiest, lijkt de ruimte gevoelsmatig nog kleiner. Met lichte kleuren krijg je een lichtere ruimte die groter oogt. Dit komt namelijk door de reflectie van de lichte kleuren. Zo lijkt een badkamer groter. Donkere kleuren zoals zwart absorberen juist de reflectie.

Bonus tip 6: Weinig accessoires

Door gebruik te maken van weinig accessoires lijkt een badkamer ook groter. Ruim alles netjes op en zorg ervoor dat alles in dezelfde stijl is. Zodoende kan je badkamer misschien weer eventjes vooruit. Wil je toch vernieuwen, ga dan eens naar een badkamerspeciaalzaak.

https://www.syrostone.nl/badkamers

Keuzehulp Loodgieter inschakelen

Oh nee, mijn leiding is kapot, mijn WC blijft maar verstoppen, wat moet ik nu toch doen? Veel mensen denken gelijk aan het inhuren van een professional, maar dit is niet altijd nodig. Dit artikel gaat informatie geven over bij welke zaken je een loodgieter inhuren kan en welke kosten hier dan bij komen kijken.

Waarom een loodgieter inschakelen?

Allereerst is het handig om de vraag te beantwoorden, waarom huren mensen vaak zo snel een professional in? Mensen zijn vaak geneigd bij het minste of geringste, bij de kleinste problemen, een professional in te huren. Maar veel dingen kun je ook zelf oplossen, dit bespaart je ten eerste een hoop geld en je leert er zelf ook dingen van. Je hebt tegenwoordig het internet waarin je omkomt van artikels over van alles en nog wat. Toch is het niet gek dat mensen zo snel professionals inhuren. Deze mensen weten waar ze het over hebben wat ze doen en zo stelt het mensen meer gerust dat ze iemand er bij halen die weet wat hij doet, mensen willen vaak de moeite ook niet doen het zelf te leren en gaan direct voor een professional. Het is dus ook een soort gemakzucht.

Het is pas echt nodig een loodgieter in te huren als je kampt met problemen waarbij je letterlijk met je handen in het haar zit. Als bijvoorbeeld je afvoer verstopt zit, je hebt zelf al van alles geprobeerd, en niets helpt. Dit is heel frustrerend en dan is het inderdaad beter om een professional in te huren. Bij een verstopte WC die maar niet goed doorspoelt is een probleem waar je ook liever een loodgieter voor vraagt, dit is een probleem dat als je het zelf wilt oplossen, vaak alleen nog maar zorgt voor meer viezigheid en overstroming. Je moet dingen eerst zelf proberen, maar bij dit probleem gaat er wel heel snel iets mis. Ook haal je er liever een loodgieter bij als je een lek hebt, en zelf niet precies weet waar het zit. Een verborgen lek is heel frustrerend en als je een verborgen lek hebt en je doet dingen zelf is de kans alleen nog maar groter dat je extra schade dus ook extra onnodige kosten maakt. Voor een situatie als deze is een professional echt beter. Dit geldt ook voor kapotte leidingen, dit is een netwerk waarbij het maken van extra schade de schade nog erger en sneller vergroot als bij andere problemen, leidingen zijn erg gevoelig, belangrijk en van invloed op heel veel voorzieningen in de rest van het huis. Een loodgieter is hierbij dus zeker geen overbodige luxe. En dan hebben we de laatste, maar zeker niet de minste, een defecte CV. Hierbij is het echt zaak om een professional in te huren die weet waar hij het over heeft, een ketel is erg complex en ingewikkeld, maar daarnaast ook een soort hoofdkantoor voor alle watervoorzieningen in huis die je beter niet verder kunt beschadigen.

Kosten

Wat kost een loodgieter nou ongeveer? Hieronder heb ik een lijstje samengesteld, met de verschillende kosten voor een loodgieter, tarieven liggen gemiddeld tussen de €40 tot €70 per uur. Daarnaast worden er ook vaak voorrijkosten in rekening gebracht. Woont u echt dicht in de buurt van een loodgieter bedrijf, dan worden deze kosten vaak niet in rekening gebracht, kies dus het dichtstbijzijnde bedrijf. De voorrijkosten zijn gemiddeld zo ongeveer €20.

Gemiddelde kosten bij verschillende soorten klusjes (gemiddelde kosten inclusief materiaal en BTW):

 • Onderhoud CV ketel: Tussen de €70 en €80 (ongeveer een half uur bezig)
 • Lekkage opsporen: Tussen de €70 en €80 (ongeveer een half uur bezig)
 • Afvoer ontstoppen: Tussen de €85 en €95 (ongeveer een uur bezig)
 • Dakgoot reparatie: Tussen de €130 en €150(ongeveer twee uur bezig)
 • Riolering ontstoppen: Tussen de €130 en €150(ongeveer twee uur bezig)

 

Hoe geraak ik aan meer Instagram volgers?

Wanneer je op Instagram zit, weet je dat eigenlijk alles draait om het aantal volgers dat je hebt. Wanneer je op een nieuwe pagina terecht komt, kijk je al snel hoeveel volgers die persoon eigenlijk heeft. Wanneer dat er heel veel zijn, ga je er al snel vanuit dat het een leuke pagina is. Andersom geldt hetzelfde: een pagina met weinig volgers heb je eigenlijk direct al weinig vertrouwen in. Wanneer je dus serieus genomen wil worden op Instagram of misschien zelfs via dit social media kanaal wil doorbreken, moet je zorgen voor zoveel mogelijk volgers. Maar hoe doe ik dat dan eigenlijk precies? Hoe geraak ik aan meer Instagram volgers? Hieronder geven we je enkele handige tips!

 

Zorg dat je opvalt!

De eerste en ontzettend handige tip: zorg dat je opvalt. Er zijn miljoenen mensen actief op Instagram en iedereen probeert op zijn of haar manier op te vallen. Het is dus best lastig om jezelf de onderscheiden van al deze andere gebruikers. Toch is het niet onmogelijk. Wees creatief in de dingen die je plaatst en bedenk vooraf een plan waar je jezelf op wil richten met je Instagram pagina. Door uniek te zijn in je content, kom je al snel bovendrijven, helemaal wanneer deze content ook nog eens blijkt aan te slaan bij een grote doelgroep. Natuurlijk kun je door toeval ineens heel veel volgers  erbij krijgen omdat je enkele leuke of grappige post plaatst. Meestal zijn de grote accounts echter mensen die zich bewust op een bepaalde doelgroep richten met een goed doordacht plan. Laat je creativiteit de vrije loop en laat op Instagram je talent en je vaardigheden zien. Dat kunnen natuurlijk heel veel verschillende dingen zijn!

 

Koop je volgers!

Een ander eenvoudig antwoord op de vraag ‘Hoe geraak ik aan meer Instagram volgers?’ is door ze te kopen. Steeds meer mensen die door willen breken op Instagram besluiten om dit te doen. Natuurlijk zijn gekochte volgers niet altijd even actief en is het niet de doelgroep die je wilt bereiken. Je doet het echter vooral omdat je er automatisch meer volgers door krijgt. Wanneer mensen namelijk zien dat je veel volgers hebt, zijn ze direct sneller geneigd om je ook te gaan volgen. En juist die mensen zorgen er weer voor dat je groter en bekender wordt. Wanneer je namelijk leuke dingen plaatst gaan zij op je berichten reageren en liken waardoor je weer een veel groter bereik krijgt. 

Minder kalk met een anti kalk magneet

Verminder kalk in uw huis met een anti kalk magneet.

Een anti kalk magneet kunt u monteren om de buizen van uw waterleiding. Dit kan zowel op koper, metaal als op de nieuwe generatie aluminium buizen met kunststof mantel. Afhankelijk van het materiaal moet de magneet wel in de juiste richting worden geplaatst.

Het magnetisme zal ervoor zorgen dat de negatieve en positieve delen klak in het water niet de mogelijkheid krijgen samen te klonteren. Hierdoor kan deze zich niet afzetten in de leidingen, verwarmingselementen en kranen en zal gewoon meespoelen door het gootsteen putje. Dit met als gevolg dat er na enkele maanden duidelijk zichtbaar minder kalk op uw douchewand en tegels te zien is. 

Ook erg belangrijk om te weten is dat indien er minder kalk in de leidingen zit de waterdoorstroming beter zal zijn. Daarnaast is het belangrijk om minder kalkafzetting te hebben op verwarmingselementen van bijvoorbeeld uw elektrische boiler, wasmachine en vaarwasser. Als er namelijk veel kalk op het verwarmingselement zit zal deze er langer over doen om het water op te warmen en dus zal het opwarmen meet stroom kosten en dus meer geld kosten. U bent dus meteen energie aan het besparen. 

U zal ook minder kalk terugvinden op uw douchewand, kranen en tegels waardoor u minder schoonmaak middelen nodig heeft en ook hier op kan besparen. 

De aanschaf van een anti kalk magneet kan zeker de moeite waard zijn. Helemaal omdat de investering relatief klein is.

Op de website van ElektrischeBoiler.EU vind u meerdere anti kalk magneten. De DAT Gorodal anti kalk magneet is wel de meest polulaire maar de DAT ECO en DAT ECO Gold worden steeds populairder. Deze laatste vooral vanwege de kleine afmetingen. De DAT Gorodal is overigens ontwikkelt door een Duits ingenieursbureau en zeer polulair in Duitsland. Ook uit Duitsland komt de elektronische waterontharder. Deze werkt op hetzelfde principe als de magneet maar heeft een iets sterkere werking en geeft een continue signaal af.

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/anti-kalk

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires/anti-kalk

Van verstopping naar ontstopping dankzij Regio Loodgieter Rotterdam

Wat is een loodgieter? Dat is een vakman die gespecialiseerd is in onderhoud van sanitair, waterleiding, verwarmingsinstallaties of riool. In de twintigste eeuw is het werkgebied van de loodgieter nog veel ruimer geworden, dankzij de ontwikkelingen van waterleidingen en rioleringen. Deze verstoppen weleens en dat is onaangenaam. Gelukkig verstaat de loodgieter Rotterdam zijn vak en lost de verstopping op met groot gemak. 

Verstoppingen ontstaan niet zomaar 

Een verstopping ontstaat natuurlijk niet zomaar. In veel gevallen kunt u een verstopping voorkomen. Vermijd het om dingen die niet in het sanitair thuis horen daar toch in terecht te laten komen. Gebeurt dit per ongeluk toch kunt u het direct proberen te verwijderen. Over welke dingen hebben we het dan? Dat kunnen onder anderen de volgende dingen zijn: 

 • Wegwerpdoekjes
 • Haarspelden
 • Haren
 • Wattenschijfjes
 • Teveel toiletpapier

Zelf een verstopping oplossen? 

Natuurlijk kunt uzelf proberen een verstopping op te lossen door bijvoorbeeld: 

 • Giet kokend water met een druppel afwasmiddel door de afvoer of toilet
 • Een plopper 
 • ontstoppingsmiddelen 
 • leiding schoonmaken

In enkele gevallen heeft u het daarmee zelf opgelost. Er zijn verstoppingen die uzelf niet op kunt lossen, dan is het verstandig om een loodgieter te contacteren. Regio Loodgieters is een loodgieter waarop u kunt vertrouwen, wanneer het een verstopping betreft. 

Loodgieter Rotterdam 

Snel van verstopping naar ontstopping dankzij loodgieter Rotterdam. Deze werkt met professioneel materiaal om een verstopping op te lossen. Er kan eventueel camera inspectie van een leiding uitgevoerd worden om het probleem sneller en effectiever vast te kunnen stellen. Hierdoor kan er voor de juiste manier van ontstopping worden gekozen.  Loodgieter Rotterdam pakt de oorzaak direct aan. Dit gebeurt met grote professionaliteit. Zo spaart u onnodige kosten uit aan allerlei ontstoppingsmiddelen die uiteindelijk niets oplossen.Dit allemaal omdat loodgieter Rotterdam op tijd langs kwam. Niets is deze loodgieter te gek, ook niet een verstopping op een lastige plek. Ga uzelf niet onnodig in allerlei bochten wringen. Loodgieter Rotterdam lost het voor u op. Snel en effectief met een goed tarief.  Een verstopping wordt niet gepland en komt vaak op ongelegen momenten. U wilt dan logischer wijs zo spoedig mogelijk die verstopping opgelost hebben. Daarom staat loodgieter Rotterdam altijd voor u klaar. Met grote vakmanschap wordt de verstopping snel verholpen. De kosten die erbij komen kijken, daar kunt u zich van te voren online over laten informeren. Voor vragen kunt u ook online terecht of door middel van telefonisch contact. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. 

Tot slot 

Verstoppingen worden snel opgelost door Regio loodgieter Rotterdam. Is er bij uw sanitair stront aan de knikker komt de loodgieter met een professionele prikker. Zo wordt uw verstopping op vriendelijke manier ontstopt. Deze informatie is wat beknopt. Voor meer informatie belt of mailt u gerust. De loodgieter Rotterdam staat u graag te woord en zo komt u snel tot een akkoord. Verstoppingen zijn er om opgelost te worden. Laat dat nu net het vakgebied zijn van Regio Loodgieter Rotterdam.

 

https://loodgieter-rotterdam.nu/

4 belangrijke redenen waarom ieder bedrijf een beveiligingssysteem nodig heeft

4 belangrijke redenen waarom ieder bedrijf een beveiligingssysteem nodig heeft
Als het gaat om beveiliging denken de meeste personen direct aan beveiliging van het huis. Daar zijn slotenmakers natuurlijk ook bekend van. Wij van slotenmaker Rotterdam zijn echter ook zeer bedrijvig als het gaat om business-to-business beveiliging. Wij vinden dat ieder bedrijf in ieder geval moet nadenken over diens beveiliging en idealiter een separaat beveiligingsbudget nodig heeft. Waarom? Wij geven u vier redenen:

1. Bespaart uw zakelijke geld
De meeste bedrijven nemen verschillende voorzorgsmaatregelen en maatregelen om geld te besparen gedurende een bepaald fiscaal jaar, en dit maakt deel uit van wat een bedrijf slim en efficiënt maakt. Het is meestal zo dat bedrijven met een duidelijk gedefinieerd beveiligingsbudget meer geld besparen. Als u denkt dat financieel efficiënt en verantwoordelijk zijn niet genoeg reden is om een beveiligingsbudget te maken, lees dan verder omdat u waarschijnlijk op een bepaald moment van gedachten verandert.

Het mooie van een beveiligingsbudget, of welk budget dan ook, is dat je hiermee duidelijk gedefinieerde doelen, deadlines en zelfs mogelijke gevolgen kunt bepalen. Als u eenmaal een algemeen beeld hebt van hoe de zaken eruit zullen zien en wat u nodig hebt om uw bedrijfsbeveiliging haalbaar te maken, verspilt u minder geld en tijd met dingen proberen, omdat u al een duidelijk idee hebt van wat u wilt.

Door de tijd te nemen om specifieke beveiligingskosten en -acties een bepaald bedrag toe te wijzen dat hen zou moeten dekken, minimaliseren bedrijven het risico om geld te verspillen aan diverse beveiligingsuitgaven die ze misschien niet eens echt nodig hebben. Een bedrijf dat geen beveiligingsbudget heeft, kan bijvoorbeeld investeren in een uniek beveiligingsprotocol dat misschien te duur is, in plaats van te investeren in meerdere sets commerciële deursloten die groter kunnen zijn.
Houd er rekening mee dat het installeren van beveiligingssystemen ook uw verzekeringspremies verlaagt!

2. Maakt het gemakkelijker om uw vermogen te beveiligen
Met de hulp van een beveiligingsbudget hebben bedrijven een veel gemakkelijkere tijd om hun activa te beveiligen. Dit komt eenvoudigweg omdat ze het raamwerk hebben om hun beveiligingsmiddelen goed toe te wijzen en hun belangrijkste activa te bewaken. Het geeft ondernemingen niet alleen de mogelijkheid om geld opzij te zetten om hun belangrijkste troeven te beveiligen, maar het geeft hen ook een efficiënte manier om inherente beveiligingsfouten te ontdekken waar ze mogelijk niet goed op letten.

De hoeveelheid werk die nodig is om een werkend beveiligingsbudget op te bouwen, biedt u de mogelijkheid om de aard van uw bedrijf echt te bestuderen en eventuele specifieke fouten op te sporen die gewoonlijk over het hoofd worden gezien. Als een magazijn bijvoorbeeld bezig is met het verbeteren van zijn magazijnbeveiliging en het kiezen van de juiste magazijnvergrendelingen, kan een beveiligingsbudget helpen bepalen welke sloten een goed beveiligingsbereik bieden terwijl ze nog steeds binnen hun budget blijven.

3. Geeft u ruimte om beveiligingsprotocollen te upgraden en uit te vouwen
Een andere belangrijke reden waarom bedrijven een beveiligingsbudget nodig hebben, is vanwege de opties die het biedt als het gaat om uitbreiding en upgrades van uw beveiligingsprotocollen. Het is van cruciaal belang dat u zich bewust bent van het feit dat beveiligingsmaatregelen niet ongevoelig zijn voor verandering. Daarom zijn ze vaak gedurende een bepaalde periode onderhoud of upgrades vereist.

Met een beveiligingsbudget kunnen bedrijven middelen reserveren waarmee ze hun beveiligingsprotocollen probleemloos kunnen onderhouden, vervangen of upgraden. Als een klein bedrijf een aantal nachtsloten op hun locatie moet vervangen, helpt het hebben van een beveiligingsbudget om een aantal van de prangende vragen te beantwoorden die moeten worden aangepakt.

Dit zorgt voor een stroom waarin er nooit gaten in uw beveiliging zijn als een bepaald protocol faalt of als er iets moet worden gewijzigd om nieuwe bedreigingen te bestrijden. In veel opzichten is dit het equivalent van het regenachtige dagfonds voor beveiligingsbudgetten. Niet noodzakelijkerwijs zeggen dat alle upgrades noodsituaties zijn, maar het helpt om er een te kunnen aanpakken wanneer je ermee geconfronteerd wordt.

4. Helpt u te plannen voor beveiligingsnoodgevallen
Laat je niet verrassen door de subkop van dit gedeelte, en twijfel niet dat je het goed leest. Een beveiligingsbudget kan u helpen bij het plannen van noodsituaties en deze foutloos omzeilen. Het is bijna onmogelijk om te plannen voor noodsituaties, maar u kunt de middelen opzij zetten om u te helpen de gevolgen van een noodsituatie die de weg van uw bedrijf is, tegen te gaan. Dit omvat noodsituaties die het gevolg kunnen zijn van een inbraak in uw commerciële ruimte, natuurrampen waardoor veel van uw beveiligingsprotocollen beschadigd raken, enz.

Het mooie van plannen voor noodsituaties in de beveiliging is dat je beveiligingsprotocollen nooit te lang zullen ophouden. Het is vaak in de nasleep van ongekende noodsituaties dat bedrijven en bedrijven schijnbaar kwetsbaar worden gelaten. Met het juiste budget dat resources toewijst voor tijden als deze, zullen bedrijven nooit voor langere tijd zonder beveiliging achtergelaten worden.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam

Wesen elektrische boilers met energie label A

Elektrische boilers van Wesen met energy label A !

De Wesen elektrische boiler 30 liter met energy label A is waarschijnlijk de enige elektrische boiler in dat formaat met energie label A. Dit is mede mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de nieuwste technieken zoals de PUR isolatie die gebruikt is en de geniale ECO controller die geheel programmeerbaar is maar ook voorzien is van voorgeprogrammeerde programma’s.

Boiler met ECO controller

Zo kan de eco controller gedurende een periode uw verbruik meten en daar zelf met behulp van analyse een programma schrijven wat ervoor zorgt dat u zo weinig mogelijk stroom verbruikt. Uiteraard is dit niet verplicht en kan deze worden uitgezet zodat u handmatig uw instellingen kan bepalen.

De wesen elektrische boiler 30 liter is voorzien van 2 tanken die beiden zijn gemaakt van glasgecoate met titanium versterkt emaille wat ervoor zorgt dat u gedurende een langere periode plezier heeft van uw elektrische boiler. Beide tanken hebben een eigen verwarmingselement die geregeld worden door de controller. Ze zullen niet beiden gelijkertijd hoeven te verwarmen. U krijgt als het ware een voor-en naverwarmer wat ook weer ervoor zorgt dat er minder energie wordt verbruikt.

Smalle boiler van 25 cm diep

De boiler is mooi vormgegeven en is ook leverbaar in 50 liter, 80 liter en 100 liter. Deze hebben dan een energielabel B. De grijze kappen en witte voorkant zien er zo goed uit dat het niet nodig is deze in een kastje weg te werken. De 30 liter en 50 liter hebben een diepte van 25cm en de 80 en 100 liter 30 cm.

De wesen boilers worden geleverd met een duidelijke handleiding, gratis inlaatcombinatie en montagebeugels en zijn online te bestellen bij ElektrischeBoiler.EU of een partner hiervan.

Meer weten? Kijk eens op de website van ElektrischeBoiler.Eu  onder de TAB “Wesen” elektrische boilers

 

https://elektrischeboiler.eu/Wesen-ECO-30-elektrische-boiler?search=eco

Energie zuinige boilers met energie klasse A

Wesen ECO boilers met energie klasse A.

De Wesen ECO 30 elektrische boiler – termos is een van de weinige elektrische boilers momenteel leverbaar met een energie label A. Een van de meest zuinige elektrische boilers van dit moment te verkrijgen. Daarnaast ook nog zeer mooi vormgegeven en met een dikte van slechts 25 cm bijna in ieder keukenkastje te plaatsen.

De Wesen ECO boilers – termos zijn voorzien van een dubbele glasgecoate met titanium versterkte emaille tank. Deze dubbele tank heeft als voordeel dat er dan 2 aparte verwarmingselementen gemonteerd kunnen worden waarmee men mee kan “spelen”. De eco controller regelt het verwarmen van het water zo dat er het minste stroom wordt verbruikt. Niet alle verwarmingselementen hoeven immers tegelijk te verwarmen.

Daarnaast is het mogelijk het intelligente deel van de eco controller te gebruiken. Hij is zelflerend en kan gedurende een periode onthouden wanneer en hoeveel water u verbruikt. Met deze gegevens kan de eco controller een programma instellen waarbij zo minimaal mogelijk water wordt opgewarmd zonder in te leveren op confort.

De Wesen eco boilers zijn leverbaar in 30, 50, 80 en 100 liter waarbij de 30 en 50 liter een diepte hebben van slechts 25cm. De 80 en 100 liter hebben een diepte van 30cm. Het A label is momenteel gegegen aan de 30 liter en de 50, 80 en 100 liter zitten te wachten op het A label en hebben zolang een B label gekregen. Ook een uitstekende prestatie.

De Wesen ECo boilers zijn in Belgie en Nederland leverbaar via onze agent Finson BV die de boilers o.a. levert via het online kanaal ElektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/Wesen-ECO-80-Elektrische-boiler

Moderne DAT flat elektrische boilers in uw keukenkast

De DAT Flat elektrische boiler past in uw keukenkast.

DAT flat boilers hebben een diepte van slechts 30cm waardoor deze in vele keukenkasten gemonteerd kan worden. Alleen zal dit niet altijd nodig zijn. De shape van de DAT flat boiler is namelijk zo mooi dat het niet erg is deze in het zicht te hangen.

Met de DAT Flat elektrische boilers haalt u een mooie design boiler in huis die voor zien is van een verwarmingselement die ingesteld kan worden op 700, 1200 of 2000Watt. Door de keuze laagvermogen is hij ook perfect voor op lokaties waar weinig stroom aanwezig is zoals op de camping in uw stacaravan of zomerhuis.

De wit/grijze boiler is standaard uitgevoerd met 2 ketels die aan de binnenkant voorzien zijn van een titatium versterkte emaille laag met een glascoating als afwerking. Het titanium zorgt voor een langere levensduur van uw ketels. De buitenkant is voorzien van een dikke pur isolatieschuim en een eenvoudig door iedereen te bedienen keuzeknop voor het vermogen. Zo hoeft u niet altijd het volle vermogen aan te zetten. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u gasten krijgt en snel meer warm water nodig heeft.

Standaard wordt de boiler geleverd met een inlaatcombinatie-overdrukventiel, montagebeugels en een aansluitsnoer.

Wilt u meer weten over de DAT Flat elektrische boiler? Kijk dan eens op de website van ElektrischeBoiler.EU. Daar kunt u hem meteen bestellen maar ook is het mogelijk hem op te halen in een afhaaldepot van elektrischeboiler.eu

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Het ontstaan van het glas

Hoe glas is ontstaan moeten we terug in de tijd reizen naar miljoenen jaren geleden. Door extreme verhitting van het zand in de woestijn ontstond het eerste glas. Een andere natuurlijke wijze van de vorming van glas is de verglazing van lava. Rond 5000 jaar voor Christus werd het glas ontdekt door de mens uit pure toeval.  Vroeger werden de maaltijden in potten bereid die op nitraatblokken stonden. Deze potten versmolten door de enorme hitte die uiteindelijk gemixt werden met zand van het strand. Toen dit mengsel weer afkoelde ontstond er het eerste glas. Dit glas werd toen nog gebruikt voor decoratie en niet voor andere doeleinden. Er is helder glas wat zich ongeveer 100 na Christus is ontdekt door de mensen. Glas is van breekbaar materiaal, wat het gevaarlijk maakt voor een eventuele glasschade. Mocht er überhaupt enige vorm van schade optreden dan kan er altijd een glasherstel worden uitgevoerd door een specialistisch bedrijf. Neem bijvoorbeeld glasned24 die gespecialiseerd is in glas en het repareren van glas. Door de eeuwen heen is het kwaliteit van het glas voortdurend komen te verbeteren. Er zijn vele onderzoeken geweest naar de kwaliteit van glas en hoe dit sterker gemaakt kan worden. De industriële revolutie heeft het mogelijk gemaakt om het glas in grotere massa’s te kunnen produceren. Het dubbel glas is een speciaal soort glas die een warmte reflecterende laag heeft en bestaat uit een uiterst dun metaallaagje. Het glas is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de woningen en de mensen. Vooral in de bouwwereld wordt het glas gebruikt om te isoleren en de kou buiten te houden. Ook wordt er bij de voertuigen veelvuldig gebruik gemaakt van glas. Deze heeft echter wel een andere samenstelling dan die bij de woningen in de vensters geplaatst worden. Er zijn zelfs beroepen die te maken hebben met glas, zoals de glasblazers.

https://www.glasned24.nl/
« Oudere berichten

© 2020 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑