Categorie: Aanbiedingen

Kiezen uit honderden zenders

Wij hebben tegenwoordig zo veel te kiezen, dat mensen er zelf soms aan onder gaan. Al die keuze stress, zo veel verschillende opties, het is gewoon heel lastig geworden om te weten wat je nu echt wil, omdat er nou eenmaal zo verschrikkelijk veel dingen zijn waar je uit kan kiezen. Je zou natuurlijk kunnen betogen dat dat heel erg fijn is, omdat we zo allemaal helemaal ons eigen ding kunnen doen zonder dat we daarbij andere mensen lastig vallen. Maar ja, de andere kant hier aan is natuurlijk dat je ook het gevoel kan krijgen dat je nooit de goede keuze kan maken en dat het altijd alleen maar fout is. Of dat er zo veel keuze is, dat je eigenlijk helemaal niet zo goed weet waar je uit moet kiezen. Uiteindelijk is het denk ik wel heel fijn dat we uit zoveel dingen kunnen kiezen. Maar dan moet die keuze wel overzichtelijk zijn en dan moet je ook zelf gewoon stevig in je schoenen staan en weten wat je wil.

Om je daar een stapje mee op weg te helpen, hebben wij van radio-luisteren.be een heel goed idee bedacht. Op onze website kan je namelijk naar ontelbaar veel radiozenders van over de hele wereld luisteren. Nu denk je waarschijnlijk ‘al die keuze is wel leuk, maar hoe weet ik nou naar welke radiozender ik wil luisteren?’. Dat snappen wij, dus daar hebben wij iets op bedacht, wij hebben alle radiozenders gefilterd op genre. Nu hoef je dus alleen nog maar te kiezen welk genre je wil hebben. En verder is het radio luisteren op pc ook gewoon heel veel proberen. Je komt er bij het live radio luisteren gewoon achter wat je fijn vindt en wat je niet fijn vindt. Dat is niet iets dat je zomaar weet, daar kom je in de loop van de tijd achter.

https://www.radioluisteren.be/

Waarom je een terrasoverkapping moet overwegen

We kennen het allemaal, je zit in de avond lekker buiten met je familie of vrienden te genieten van de zon. Helaas komt het dan vaak genoeg voor dat het binnen een uur ontzettend afkoelt, waardoor het eigenlijk niet meer zo prettig is om buiten te zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor door een veranda of een overdekt terras aan je tuin toe te voegen. In dit artikel hebben geven wij je een overzicht van beide oplossingen

Veranda

In de hedendaagse architectuur zien we de trend dat de grens tussen binnen en buiten steeds meer vervaagt. Een veranda zorgt ervoor dat je het buitengevoel naar binnen haalt. Doordat zo’n veranda vaak uit glas bestaat maakt het jouw kamer ontzettend ligt, waardoor het in die specifieke kamer ontzettend prettig vertoeven is. In de zomermaanden kan  het natuurlijk ook te warm zijn, maar ook daar is een oplossing voor. Je kan je veranda voorzien van een zonnescherm of een schuifpui, zodat je veranda verandert in een veranda zonwering

overdekt terras

Een overdekt terras is anders dan een veranda. Een overdekt terras biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals: wind, regen en de zon. Een overdekt terras biedt de mogelijkheid om tot laat in de avond te barbecueën met vrienden of gezellig is te drinken met de familie.

Natuurlijk kan jij je terras ook voorzien van extra bescherming door het plaatsen van een glazen schuifpui of wandpanelen of een verwarming. Dit zorgt ervoor dat jij je woonkamer als het ware verlengt als een soort ‘tuinkamer’. Dat maakt het dat je het beste hebt van twee werelden, want je hebt een comfortabel terras en een extra leefruimte.

 

Je tuin klaar maken voor de winter

De jassen komen weer uit de kast, de lange broeken worden weer aangetrokken. Het moment is toch echt aangebroken: Het wordt weer minder weer in Nederland. Gelukkig is het alsnog goed weer en vriest het nog niet. Dit betekent niet dat je niet alvast moet beginnen met het opruimen van je tuin zodat die klaar is om de winter in te gaan. Voor je het namelijk weet, begint het te sneeuwen. De tijd vliegt voorbij zonder dat je het door hebt. Wat moet er allemaal gebeuren in jouw tuin voor de winter? Dit artikel zal het je allemaal vertellen.

 

Wanneer?

Vraag één is natuurlijk, wanneer ga ik beginnen het opruimen van mijn tuin? Je kan dit het beste doen in oktober. In deze maand is het namelijk nog redelijk buiten waardoor je niet bevriest als je in de tuin aan het werken bent.

 

De planten

Veel van de bloemen zijn waarschijnlijk uitgebloeid. Nu is het moment om deze af te knippen. Ook kan je planten die erg groot zijn geworden nu gaan scheuren en verplaatsen. Als je gras hebt moet je dit ook blijven onderhouden. Gras blijft nog groeien boven de 6 graden. Zorg ervoor dat je dit maait in oktober maar niet te kort. Je kan het hierna ook nog bemesten met speciaal mest voor de winter.

 

Heb je bomen? Zorg ervoor dat je deze in oktober gaan snoeien. De sapstromen komen namelijk in januari weer opgang dus daarvoor moet het zeker gebeurd zijn.

 

De tuinmeubelen

Sommige tuinmeubelen kunnen niet eeuwig buiten blijven staan. Het is daarom dat je deze binnen zet in een schuur of afdekken met een beschermdoek.

Weet je niet zeker wat jij moet doen met je tuinmeubelen? Neem dan even contact op Fonteyn, zij kunnen al je vragen beantwoorden.

 

Een snelle iPhone reparatie waar u op kunt wachten: New Phone Repai

Zit er een barst of scheur in het scherm van uw iPhone? Om te voorkomen dat er vocht- of waterschade aan uw iPhone ontstaat, raden wij u aan z.s.m. een gerenommeerde iPhone repair shop in uw buurt te zoeken, waar men gecertificeerd is in het vervangen of repareren van een iPhone glas.

Dan bent u bij de repairshops van New Phone Repair aan het goede adres. New Phone Repair heeft verschillende vestingen in België. In het bedrijf werken alleen gediplomeerde technici, die ervaren zijn in iPhone reparaties. U kunt bij New Phone Repair 6 dagen per week terecht voor een deskundige snelle, maar vooral ook een betaalbare iPhone reparatie.

https://iphonereparatieshop.be/

Jouw radiozender op vakantie

Het hele jaar heb je hard gewerkt maar gelukkig komt de vakantie er aan. Het op vakantie gaan is waar iedereen naar uitkijkt en de voorbereiding is vaak het leukst. Het duurt nog een aantal weken dat je op vakantie mag maar je bent alvast een lijstje van de benodigde spullen aan het maken, wat moet ik mee nemen en moet ik nog kopen? Als eenmaal de koffer is ingepakt kan je niet meer wachten en wil je het liefst vandaag dan morgen weg en dit is ook niet vreemd omdat je lichaam rust nodig heeft. Gedurende het jaar vraag je veel energie van je lichaam om optimaal te kunnen functioneren, zo wel thuis als op de werkvloer. Veel mensen vergeten dat de activiteiten die zij uitvoeren veel energie vraagt van het lichaam. Een ander punt is dat zij niet tot ontspanning komen met als gevolg dat zij tijdens de vakantie geen energie hebben om deel te nemen aan activiteiten. Het is dus belangrijk om je lichaam regelmatig rust te geven. Bij de voorbereiding van de vakantie selecteer je welke spullen je mee neemt, helaas kan niet alles mee worden genomen vanwege de grootte en zwaarte van de koffer. Het nadeel van op vakantie gaan is dat een radio niet kan worden meegenomen, toch is hier de mogelijkheid voor namelijk een online radio. Radioguide is een online platform van radiostations over de gehele wereld en dit betekent dat je naar de gewenste radio kan luisteren. Het andere voordeel is dat als je op vakantie bent geweest en weer terug bent in Nederland, dat je naar de radio van de vakantiebestemming kan luisteren. Je neemt als het ware iets van de vakantie mee terug in huis. Als de vakantie er op zit kan je thuis de herinneringen ophalen door te luisteren naar de radio van de vakantie. Je bent niet meer op bestemming maar alles wordt herbeleefd.

http://www.radioguide.fm

Het gedrag van de consument

Als ondernemer heb je regelmatig een vergadering om de gang van zaken te bespreken. Tijdens de vergadering komen verschillende onderwerpen aan bod zoals de tevredenheid van het personeel en hoe dit beter kan. Het is belangrijk voor een bedrijf dat zij regelmatig een vergadering houden omdat de negatieve onderdelen of onderdelen die beter kunnen worden besproken, gezamenlijk wordt er naar een oplossing gekeken. Uit de laatste vergadering is vanuit het personeel naar voren gekomen dat zij te weinig tijd hebben om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. De reden hiervan is dat zij de laatste weken de verantwoordelijkheid hebben gekregen om naast de werkzaamheden ook de telefoon op te nemen. Het nadeel is dat om de zoveel minuten de telefoon over gaat waardoor het personeel de werkzaamheden niet kan verrichten. De conclusie is dat er naar een andere oplossing moet worden gekeken zodat het personeel minder belast is en de werkzaamheden kan hervatten. Eerder was al voorgesteld om een personeelslid aan te nemen zodat degene de gehele dag de telefoon moet opnemen alleen is daarvoor het budget te klein.

De laatste jaren zijn er steeds meer bedrijven die problemen ondervinden met de telefoon. Het gedrag van de consument is verandert waardoor zij veel eerder naar een bedrijf bellen bij onduidelijkheden of problemen, het is positief dat bedrijven voor klanten klaar staan alleen is de kans op vertraging groot. Niet ieder bedrijf beschikt over een budget om een personeelslid aan te nemen maar er is ook een andere oplossing dat de laatste jaren in populariteit toeneemt. Een telefoonservice is een bedrijf die de telefoon van een ander bedrijf overneemt en dit resulteert dat het bedrijf er verder geen omkijken naar heeft. Het bedrag dat hiervoor wordt verrekent hangt af van het aantal doorgeschakelde oproepen, als ondernemer heb je na inschakeling nog steeds de controle over de telefoon. Bij iedere oproep kan je er voor kiezen om deze zelf op te nemen of door te schakelen naar wwww.bizziphone.com.

https://www.bizziphone.com

© 2021 Formida

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑